به نام خالق جغرافیا

حال که به لطف خدا دانشگاه فرهنگیان استان البرز توانسته است مجری سومین همایش ملی دانش محتوای آموزش جغرافیا باشد بر خود می‌بالیم و لطفش را سپاسی بیکران داریم چراکه تجربه چندساله گروه جغرافیای دانشگاه فرهنگیان  استان البرز (قطب آموزش جغرافیای دانشگاه فرهنگیان)امروز به یاری ما شتافته است تا به همت شما اساتید ،محققان،معلمان جغرافیای سراسرکشور و دانشجو معلمان علاقه‌مند،بتوانیم در اسفند 1401 این همایش اثرگذار را با مشارکت شما عزیزان به بهترین شکل ممکن برگزار نماییم.اطمینان خاطر داریم که شما علاقه‌مندان به حوزه آموزش جغرافیا در سراسر گروه‌های آموزشی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و همچنین ادارات کل آموزش‌وپرورش استان‌های ایران عزیزمان با ارسال مقالات ارزشمند خود موجبات غنی‌تر شدن همایش را فراهم خواهید ساخت.این فرصت بی‌نظیر در حوزه آموزش جغرافیا تقدیم عزیزانی است که با دلسوزی و علاقه و علم تخصصی خود در حوزه دانش محتوای آموزش جغرافیا ،همیشه پشتیبانی واقعی علم جغرافیا هستند تا با حضور ارزشمندشان ،بار دیگر برگی زرین در عرصه آموزش جغرافیا از خود به یادگار بر جای گذارند .در این ره جانانه و صادقانه دست یاری به شما داریم تا به امید خداوند منان ،سومین همایش ملی دانش محتوای آموزش جغرافیا ،در آینده نه‌چندان دور با مقالات ارزشمندش منبعی مهم و اثرگذار برای علاقه‌مندان آموزش جغرافیا باشد.

با تقدیم احترام

ولی اله نظری